Compass Europe biedt de infrastructuur en de technische ondersteuning om in de natuur een uniek “ervaringsleren” te creëren.

Even afgesloten zijn van de dagelijkse drukte op de werkplek geeft ruimte voor creativiteit en het opdoen van nieuwe inspiratie voor medewerkers en managers die als team samenwerken en zich verder willen ontwikkelen.

In contrast tot onze “snelle hightech economie” waarin wij ons allemaal bevinden biedt Compass Europe vanuit de ervaringsleermethode bewust de natuur aan.

team in sunset ok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compass Europe staat voor:

  • Een professioneel en attent gedrag ten opzichte van onze klanten, zowel intern als extern.
  • Het ontwikkelen van activiteiten die de individuele creativiteit stimuleren en persoonlijke grenzen mogelijk doet verleggen waarbij ruimte is voor zelfreflectie.
  • Een groot gamma aan sportieve en creatieve outdoor activiteiten bieden conform de geldende veiligheidsnormen.
  • Natuurbeleving zo optimaal mogelijk inzetten als basis van al onze activiteiten.
  • Het respecteren van de omgeving, natuur, lokale bevolking en hun cultuur als ook het onderhouden van een “goede buur” relatie met alle organisaties, instellingen en betrokken personen.
  • Een financieel gezonde en uitdagende business partner zijn voor alle betrokken mensen bij Compass Europe.

Compass Europe hecht grote waarde aan een open communicatie om zo goed mogelijk haar missie uit te dragen. Wij staan open voor al uw vragen of opmerkingen.

 


In addition, the school https://www.tech-wonders.com/2019/10/how-to-study-abroad-to-be-successful-and-adapt-to-changes.html maintains 700 acres of undisturbed woods called duke forest, which serves as write my paper for me a natural laboratory.