ZWEDEN: DIVERSE SNEEUWSCOOTER EXPEDITIES

Een absoluut mooie ervaring is het besturen van een sneeuwscooter, spelend door de losse sneeuw, en genietend van het landschap biedt Compass Europe in het winterseizoen Februari-Maart-April 2010 diverse sneeuw scooter tochten aan:

“Sameh Delight Tour”:

5 Daagse scooter expeditite met 4 takt scooters in de bergen van Jamtland, samen met de Nederlandse en Zweedse gidsen trekt u door een van de mooiste bergen van Zweden. U verblijft in laplandtent of blokhut in prachtige afgelegen valleien!

“X-perience Jamtland Tour”:

5 Daagse scooter expeditie met 4 takt scooters door het laagland van Zuidlappland. Met Nederlandse gids trekt u door de besneeuwde bossen en over bevroren meren. U verblijft in laplandtent en blokhut op unieke lokaties. De tocht wordt afgewisseld met ijsvissen en sneeuwschoenwandelen.

“Base Camp Scooter Tour”:

U verblijft 5 dagen in 1 van onze luxe Northern Comfort Lodges met sauna & hottub. Elke dag maakt u met een Nederlandse gids een tocht van ongeveer 6 uur door de prachtige omgeving. ‘s Avonds geniet u van een heerlijk diner en daarna van hottub en sauna.

“Best of Both Worlds Scooter Tour”:

5 Daagse scootertocht die start in het Davaj Base Camp in Vasternorrland, vandaar vertrekken we richting de bergen. U verblijft in gezellig ingerichte stugor, verwarmde laplandtenten, luxe blokhut en hotel. Een schitterende beleving in het prachtige winterwonderland. Afsluiting met alpine skieen, sauna & hottub en wildernis BBQ.